Σχετικά με εμάς

  • Ιστορία
  • Διοίκηση
  • Εγκαταστάσεις
Γυρίζουμε το χρόνο πίσω στο 1992. Τα Φροντιστήρια Στεφανής ξεκινούν την εκπαιδευτική τους πορεία με σκοπό την επιτυχία. 3 δεκαετίες μετά είμαστε ακόμα εδώ και προσφέρουμε στους μαθητές μας υψηλής ποιότητας εκπαιδευτική εμπειρία. Το παρελθόν μας αποτελεί την επισφράγιση του μέλλοντος σας!
Τα Φροντιστήρια Στεφανής συνεχίζουν να είναι μια οικογενειακή επιχείρηση του κ.Βαγγέλη Στεφανή και της συζύγου του. Η ανθρώπινη επαφή ήταν, είναι και θα είναι για εμάς ο πρώτος κανόνας για να κάνουμε τα επόμενα βήματα, μαζί!
Τα φροντιστήρια μας στεγάζονται σε τρία διαφορετικά σημεία. Το κεντρικό μας φροντιστήριο στο κέντρο της Λαμίας, επί της οδού Όθωνος στην πλατεία Λαού. Το δεύτερο στην νότια πλευρά της Λαμίας, στην Άμπλιανη στην οδό Αθηνών. Και τέλος στα Καμένα Βούρλα. Τέλος πολύ σύντομα η γεωγραφική μας παρουσία θα επεκταθεί σε κάθε γωνιά της χώρας μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης μας!
Σας καλωσορίζουμε στη νέα εποχή των Φροντιστηρίων Στεφανής! Με το νέο μας website ερχόμαστε πιο κοντά σε μαθητές και γονείς και έχουμε ως σκοπό την άμεση ενημέρωση τους.

Οι διακρίσεις μας, η εμπιστοσύνη σας

Πιστοποιήσεις & Πτυχία
viber_image_2020-11-04_22-28-55